5 Ağustos 2015 Çarşamba

Deadpool geliyor,hadi şu çılgını biraz tanıyalım ;)


  2016 film yönünden harika bir yıl olacak. Çoğu iyi film önümüzdeki sene gösterime girecek. Bugün fragmanı yayınlanan Deadpool filmide çok değişik ve güzel olacağa benziyor. Şimdi size Deadpool hakkında biraz bilgi vermek istiyorum:

  Kendisi tam olarak bir kahraman sayılmaz aslında. Değişik bir kişiliğe ve kahramanlık anlayışına sahip bu nedenle kendisine Anti-Kahraman da diyebiliriz. Marvel'daki yaratıcılarınında espiritüel bir kişiliği olduğu açık çünkü,
kahramanımız DC karakteri olan Deathstroke'un parodisi olarak yaratılmış. Hatta Deathstroke'un gerçek adı Slade Wilson'ken Deadpool'unda gerçek adı benzer bir şekilde Wade Wilson'dır. Kahramanımız konuşmayı inanılmaz seven biridir ve bazıları onun konuşarak birini intihar bile ettirebileceğini söylerler. Diğer kahramanlardan kendisini ayıran çok farklı bir özelliğe sahiptir. Bu özellik; kendisinin bir çizgi roman karakteri olduğunu bilmesi ve bazı zamanlar okuyucu ile iletişime geçebilmesidir. Tabi bunu filmde yansıtırlar mı ya da yansıtırlarsa nasıl komik bir durum olur bilemiyorum.


Deadpool kötü geçmişe sahip bir askerdir ve kendisi çok ciddi bir hastalık olan kansere yakalanmıştır. Tedavisi için Weapon-X adlı bir askeri deneye katılmayı kabul eder ve bu deneyde Wolverine'in tedavi faktörü değiştirilerek kendisine nakledilecektir. Fakat deney başarısız olur ve kanser Wilson'ın bütün vücudunu ele geçirir bu nedenle de başarısız deneklerin arasına atılır. Burada kendisi gibi birçok vahşi deneye maruz kalmış denekler vardır ve Wilson onların arasında akli dengesini yitirmeye başlar. Denekler kimin ilk öleceğine dair bahse girmeye başlar ve bunada "Deadpool-Ölü havuzu" adını verirler. Wilson yaşam ile ölüm arasında gidip gelirken 'Ölüm' ü farkeder ve ona adeta tutulur. Onunla olabilmek için kendini biran önce öldürtmeye çalışır fakat bu girişimi başarısız olsada sonunda kin ve nefret dolu bir şekilde ölür ve vücudundaki tedavi faktörü aktif hale gelir.Wilson ölümden döner ve intikam hissiyle oradaki herşeyi paramparça ederek kaçar. Orada deneylerde katledilen tüm arkadaşları adına kendine Deadpool ismini verir.







  Düşmanlarını öldürmek onun için bir sanattır. Ninja ve keskin nişancılık yeteneklerinin yanı sıra Wolverine'den bile ileri bir iyileşme yeteneğine sahiptir.Ayrıca bu iyileşme yeteneği onun beyin hücrelerini sürekli öldürüp yeniden canlandırdığı için deli ve şizofrendir. Böyle bir kahramanı hayal edin daha sonrada fragmanı izleyin müthiş olduğunu göreceksiniz.

  Film kesinlikle çok farklı ve ilginç olacak. İlginç  derken süper çılgın anlamında :) Buyrun fragmanı  izleyin ve siz karar verin. Ayrıca fragmanın 2.25.  saniyesinde delicesine bir kahkaha attım, bu karakter  tam bir kaçık. Bunu sevdim :)
                  

1 yorum:

  1. Yazını çok beğendim ve bence kessiinlikle bu tarz yazıları daha fazla yazmalısın ^-^
    Mesela ben Flash'ı çok seviyorum ve aradığım tarzda yazıları bulamıyorum umarım görür ve Flash hakkında bir şeyler yazarsın :3

    YanıtlaSil