9 Ocak 2019 Çarşamba

DC Comics evreni gittikçe güzelleşiyor - Titans dizi yorumum:

Yılın ilk yorumuyla sizlerleyim!

Size yeni tanıştığım ve ilk bölümden aşık olduğum bir diziden bahsedeceğim; TİTANS
Bu muhteşem diziye aşık olma sebebim
tabi ki DC evreninde geçiyor olması. Team DC olduğumu bilmeyenler varsa şuan öğrenmiş olmalılar :)

Dizinin ilk bölümleri genel olarak Raven yani gerçek adıyla Rachel Roth üzerinden ilerliyor. Raven, babası boyutlar arası bir iblis olan Trigon ile bir insanın kızıdır. Güçlerinin yavaş yavaş açığa çıkmasıyla korkmaya başlayan Rachel kendini karakolda ve rüyasında sürekli gördüğü adamın yanında bulur. Bu kişi de Robin yani Dick Grayson'dan başkası değildir. Dick, Batman ile arası bozulduktan sonra bir dedektif olarak hayatını sürdürmeye karar vermiştir ancak ona ihtiyacı olan küçük kıza yardım edebilmesi için bırakmaya çalıştığı bazı alışkanlıklarını tekrar kullanmak zorunda kalacaktır.

Dizi çıkmadan önce en çok konuşulan karakter Starfire'dı. Siyahi bir oyuncu olan Anna Diop'un canlandırdığı karakter, kendisini hafızasını kaybetmiş bir şekilde mafyadan kaçarken buluyor. Tamaran adlı gezegenin prensesi olan Koriand'r üstün dövüş yeteneklerinin yanı sıra güneşten absorbe ettiği gücünü yakıcı bir şekilde kullanabiliyor. Çok ateşli değil mi?

Size tanıtacağım son Titans üyesi ise, çılgın ve takıntılı bir doktorun kurtardığı ve yanlışlıkla ona hayvana dönüşme yeteneği verdiği Garfield yani Beast Boy. Dizinin ortalarında konuya dahil olan yeşil çocuğumuzun daha bize göstereceği çok fazla şey olacak diye düşünüyorum.

Dizi muhteşem ötesiydi. Bazı bölümlerde başka DC karakterlerini de görebilmek (kesinlikle spoiler vermeyeceğim ama görünce gözünüzden kalpler fışkıracak)  dizinin çok sevdiğim kısmıydı. Kim bilir belki de ilerleyen zamanlarda Titans'ı filmlerde de görebiliriz, işte o zaman olağan üstü olur. Bir an önce 2. sezon çıksın heyecandan yerimde duramıyorum!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder